Kurzy / HACCP a potravinářství

 
 
 
 
 

Kurzy / HACCP a potravinářství

Předpis HACCP, tedy Systém kritických bodů má za cíl minimalizovat riziko kontaminace potravin a zvýšit jejich bezpečnost. Zavedením tohoto systému dochází ke snížení rizika ohrožení zdraví spotřebitelů, růstu kvality produktu a stabilitě výrobního procesu. Současně certifikace dle HACCP je dokladem spolehlivosti dodavatele a jeho konkurenční výhodou.

Místo konání:
název kurzu
Cena bez DPH
délka
  • Zaměření kurzu: seznámení s legislativou v oblasti HACCP, požadavky správné výrobní a hygienické praxe, základní předpisy vztahující se k potravinám a problematika genetické modifikace, proces auditování dle ISO 19011:2018.
    15. 11. 2021 - 16. 11. 2021
    Antala Staška 34 - PrahaOBJEDNAT
  • Zaměření kurzu: definice SHP/SVP, přehled legislativních předpisů a požadavků, základní principy řízení hygieny, zajištění bezpečnosti potravin, řízení výrobních procesů a vývoj nových produktů.

    Pro tento kurz nejsou vypsány termíny.

 

 

 

 
tel/fax: 566 620 261 | e-mail: info@systemy-jakosti.cz© SYSTÉMY JAKOSTI s.r.o. 2018