Kurzy / HACCP a potravinářství

 
 
 
 
 

Systémy jakosti s.r.o. na Facebooku



Kurzy / HACCP a potravinářství

Předpis HACCP, tedy Systém kritických bodů má za cíl minimalizovat riziko kontaminace potravin a zvýšit jejich bezpečnost. Zavedením tohoto systému dochází ke snížení rizika ohrožení zdraví spotřebitelů, růstu kvality produktu a stabilitě výrobního procesu. Současně certifikace dle HACCP je dokladem spolehlivosti dodavatele a jeho konkurenční výhodou.

Místo konání:
název kurzu
Cena bez DPH
délka
  • Zaměření kurzu: seznámení s legislativou v oblasti HACCP, požadavky správné výrobní a hygienické praxe, základní předpisy vztahující se k potravinám a problematika genetické modifikace, proces auditování.

    Pro tento kurz nejsou vypsány termíny.

  • Zaměření kurzu: legislativní požadavky na práci s alergeny a GMP, potřebné definice a značení, práce zkušební laboratoře, správná výrobní praxe.
    23. 01. 2018
    Antala Staška 34 - Praha OBJEDNAT
  • Zaměření kurzu: definice SHP/SVP, přehled legislativních předpisů a požadavků, základní principy řízení hygieny, zajištění bezpečnosti potravin, řízení výrobních procesů a vývoj nových produktů.
    22. 01. 2018
    Antala Staška 34 - Praha OBJEDNAT
 

 

 

 
© SYSTÉMY JAKOSTI s.r.o. 2014