Kurz / Alergeny a modifikované potraviny

 
 
 
 
 

Systémy jakosti s.r.o. na Facebooku



Kurz / Alergeny a modifikované potraviny

<< Zpět

Cena: 2800,- Kč bez DPH
Délka kurzu: 1 (dny)

Termín:Místo konání:Obsazenost: 
23. 01. 2018Antala Staška 34 - Praha VOLNOOBJEDNAT

Nový kurz v naší nabídce vzdělávacích seminářů pro období podzim - zima 2017.

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky působících v potravinářském průmyslu. A všem, kteří mají zájem rozšířit si své znalosti v oblasti správné výrobní praxe.

Pro koho je kurz přínosný? 
Seznámíte se s alergeny a geneticky modifikovanými potravinami (GMP) z legislativního a technického pohledu. 
Získáte přehled legislativních požadavků týkající se nakládání a práce s alergeny a GMP v potravinářských provozech.
Součástí kurzu je i nastínění hlubšího smyslu daných nařízení. S tím i související principy stanovování alergenních složek a GMP v potravinách. Přiblížení práce zkušebních laboratoří, hledání skrytých alergenů a také správná výrobní praxe při nakládání s alergenními a GMP potravinami v potravinářských provozech.

 

Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY A PROGRAM
Prezence posluchačů: 8.30 - 9.00 hod.      
  
Program: 9.00 až 16.00 hod.
  • Definice alergenu, alergenní bílkoviny, důvody značení alergenů a GMP
  • Legislativní požadavky na práci s alergeny a GMP
  • Práce zkušební laboratoře
  • Skryté alergeny a další potravinové alergie a intolerance
  • Správná výrobní praxe při práci s alergenními a GMP potravinami

Lektoři: Ing. Václav Štursa

 

 

 

 

 
© SYSTÉMY JAKOSTI s.r.o. 2014